Prima pagină / Servicii Medicale
Alergologie    Cardiologie    Chirurgie generala. Chirurgie plastica - microchirurgie reparatorie    Dermatologie    Diabet si Nutritie    Endocrinologie    Ginecologie    Medicina Interna    Neurologie si Neurochirurgie    Oncologie medicala    O.R.L.    Ortopedie si Traumatologie    Pediatrie    Pneumologie    Psihiatrie si Psihologie    Imagistica medicala    Reumatologie    SPITAL DE ZI-Republicii 30    Urologie   

Hematologie


            Hematologia este ramura medicinei care se ocupa cu studiul, preventia, diagnosticul si tratamentul bolilor legate de producerea sangelui si a elementelor sale componente.      Compartimentul de Hematologie din cadrul Centrului Medical Cardiomed este situat pe strada Republicii numarul 30, in Cluj-Napoca. Acesta cuprinde ambulatorul si spitalul de zi in specialitatea hematologie, primul din Romania care functioneaza in cadrul unei clinici private, asigurand servicii de o inalta calitate. Echipa medicala din cadrul Cardiomed este formata din medici hematologi, cadre universitare,  cu vasta experienta clinica.

 

            Activitatea desfasurata de catre ambulatorul de hematologie cuprinde consultatii atat cu scop preventiv cat si diagnostic sau de urmarire a bolilor hematologice. In cadrul ambulatorului asiguram conditii de diagnostic ale bolilor hematologice, in conformitate cu standardele internationale, respectand nevoia de sprijin si intelegere a pacientilor nostri. Cele mai frecvente simptome care pot sugera necesitatea unui consult hematologic sunt: infectii repetate, sangerari gingivale sau nazale repetate sau abundente, echimoze (vanatai) spontane sau la traumatism minim, febra in lipsa unei infectii, transpiratii predominant nocturne, astenie marcata, ganglioni cu volumul marit. Afectiunile hematologice pe care medicii hematologi din cadrul clinicii au in urmarire si le trateaza sunt:  leucemii mieloide acute si cronice, leucemii limfoide acute si cronice, limfoame Hodgkin si non Hodgkiniene, sindroame mieloproliferative si sindroame mielodisplazice, tulburari de coagulare ale sangelui.

 

            Spitalul de zi a fost infiintat pentru  administrarea medicatiei necesare tratarii bolilor hematologice,  permitand desfasurarea tratamentelor, care nu necesita o internare continua. Tratamentul pe care il asiguram este in conformitate cu recomandarile internationale utilizate atat in clinicile din Europa cat si cele din SUA, desfasurandu-se intr-un mediu primitor si confortabil, cu respectarea regulilor bunului praxis clinic.


Servicii Hematologie


Echipa medicală( click pe un nume pentru CV complet )