Prima pagină / Tarife
Alergologie    Cardiologie    Chirurgie generala. Chirurgie plastica - microchirurgie reparatorie    Dermatologie    Diabet si Nutritie    Endocrinologie    Ginecologie    Hematologie    Medicina Interna    Neurologie(adulti/copii)    Oncologie medicala    O.R.L.    Ortopedie    Pediatrie    Pneumologie    Psihiatrie    Reumatologie    SPITAL DE ZI-Republicii 30    Urologie   


Tarife Imagistica medicala


 Serviciul de Radiologie și Imagistică Medicală a Cardiomed este caracterizat prin echipamentelor de ultima generatie General Electric (SUA) si printr-un grad înalt de profesionalism al echipei medicale.

Mamografia 3D este un examen de sân efectuat cu o doză foarte mică de iradiere și este folosit ca un instrument de diagnostic pentru identificarea tumorilor și chisturilor. S-a dovedit că rata de deces pentru cancerul de sân este redusă la femeile care își fac examinări constante.

Mamografia 3D folosește doze de radiații ionizante pentru a crea imagini. Medicii radiologi apoi analizează imaginile pentru orice rezultate anormale. Ecografia de sân este o investigatie adjuvanta pentru mamografie.

Când este recomandat un examen de sân? În fiecare an, pentru femeile cu vârsta peste 40 ani, care au factori de risc, de exemplu, un cancer de sân anterior sau istoric de cancer similar în familie. Cel puțin la fiecare doi ani la femei care nu au factor de risc.

Mamograful Senographe Essential este special proiectat pentru screening, diagnostic si proceduri intervenționale are doze minime de iradiere.