Prima pagină / Tarife
Alergologie    Chirurgie generala. Chirurgie plastica - microchirurgie reparatorie    Dermatologie    Diabet si Nutritie    Endocrinologie    Ginecologie    Hematologie    Medicina Interna    Neurologie si Neurochirurgie    Oncologie medicala    O.R.L.    Ortopedie si Traumatologie    Pediatrie    Pneumologie    Psihiatrie si Psihologie    Imagistica medicala    Reumatologie    SPITAL DE ZI-Republicii 30    Urologie   


Tarife Cardiologie


 

 

Bolile cardiovasculare reprezinta cea mai importanta cauza de mortalitate si morbiditate la nivel mondial. Complexitatea acestor afectiuni induce si complexitatea mijloacelor, specifice cardiologiei, necesare explorarii si diagnosticarii. Diagnosticul corect, stabilit de medicul cardiolog, reprezinta premisa principala a unui tratament adecvat.

Electrocardiograma(EKG) este analiza neinvaziva, prin care se inregistreaza activitatea electrica a inimii. Trebuie efectuata intotdeauna cand este suspectata o afectiune cardiovasculara. Se face prin montarea unor electrozi pe corpul pacientului si nu necesita o pregatire speciala a acestuia.
 
Ecocardiografia este o metoda de diagnostic, specifica cardiologiei, bazata pe folosirea ultrasunetelor; este simpla, neinvaziva (adica nu trebuie patruns in organism si nici nu exista expunere la radiatii).
 
Monitorizarea ambulatorie a tensiunii arteriale /24H ( ABPM) reprezinta masurarea tensiunii arteriale la intervale regulate de timp, pe o perioada predeterminata ( de obicei 24h) cu scopul de a obtine un profil tensional al pacientului in conditii cat mai apropiate de viata de zi cu zi, deci mai apropiat de profilul tensional real.
 
Monitorizare holter EKG consta in inregistrarea de lunga durata a electrocardiogramei (24 sau 48h), permitand medicului cardiolog obiectivarea unor simptome acuzate de pacient si nesurprinse pe electrocardiograma efectuata in cabinet.
 
Testul de efort este o investigatie folosita de medicul cardiolog pentru a evalua functia cardiaca, in special in raport cu efortul fizic.
 
Scopul echipei medicale a Clinicii Cardiomed din Cluj-Napoca este acela de a imbunatati starea de sanatate a pacientilor nostri prin servicii de ingrijire cardiovasculara de cea mai inalta calitate. Suntem specializati in diagnosticarea si tratamentul bolilor cardiovasculare, precum si a bolilor vasculare periferice.