Prima pagină / Servicii Medicale
Alergologie    Cardiologie    Chirurgie generala. Chirurgie plastica - microchirurgie reparatorie    Dermatologie    Diabet si Nutritie    Endocrinologie    Ginecologie    Hematologie    Medicina Interna    Neurologie(adulti/copii)    Oncologie medicala    O.R.L.    Ortopedie si Traumatologie    Pediatrie    Pneumologie    Psihiatrie    Imagistica medicala    Reumatologie    SPITAL DE ZI-Republicii 30   

Urologie


Urologia este specialitatea chirurgicala care se ocupa de diagnosticarea si tratamentul afectiunilor sistemului renourinar masculin si feminin (rinichi, uretere, vezica urinara, uretra) si pe sistemul reproductiv masculin (testicule, epididim, vas deferent, vezicule seminale, prostata si penis).

Abordarea medicala a unor afectiuni urologice (ca de exemplu, infectii urinare) este combinata cu corectia chirugicala a anomaliilor congenitale sau a unor cancere in sfera genito-urinara. Investigarea incontinentei urinare, disfunctiilor sexuale, infertilitatii masculine, urologia pediatrica sunt apanajul specialistului urolog.

Urologia este strans legata de alte domenii medicale : andrologie, nefrologie, ginecologie si oncologie.

Cistoscopia este metoda de electie in diagnosticul sangerarii in urina. Cistoscopia este o investigatie endoscopica care permite diagnosticarea tuturor afectiunilor vezicii urinare, a prostatei si, indirect, a bolilor de rinichi.

Ca si metoda de explorare (ex: pentru diagnosticul cancerului vezical-cu prevalenta in crestere la fumatori si la persoanele tinere!) cistoscopia nu da erori si nici nu poate fi inlocuita de examenul ecografic sau urografic.

Urinati cu sange fara a avea dureri? Solicitati de urgenta o examinare cistoscopica!Servicii Urologie


Echipa medicală( click pe un nume pentru CV complet )
Aparatură


Ecograf Healthcare GE - LOGIQ S7 Expert

Ecograf VOLUSON E8 EXPERT BT10 GE, USA
Consola de lucru ATMOS S41 double-tower workstation - GERMANIA
Cistoscop KARL STORZ cu monitorizare video
Radiocauter RADIOSURG 2200 ATMOS, GERMANIA
Instrumentar complet TEKNO, GERMANIA