Prima pagină / Servicii Medicale
Alergologie    Cardiologie    Chirurgie generala. Chirurgie plastica - microchirurgie reparatorie    Dermatologie    Diabet si Nutritie    Endocrinologie    Ginecologie    Hematologie    Medicina Interna    Neurologie si Neurochirurgie    Oncologie medicala    O.R.L.    Ortopedie si Traumatologie    Pediatrie    Pneumologie    Psihiatrie si Psihologie    Reumatologie    SPITAL DE ZI-Republicii 30    Urologie   

Imagistica medicala - CT - Computer Tomografie GE Revolution Evo 128 Slices - 2020


Programari la telefon 0264 406601, mobil:0799 099 898

Rezultatul examinarii se poate ridica de catre pacient in decurs de 24-48 de ore de la examinare (daca interpretarea imaginilor va dura mai mult, pacientul va fi informat de catre personalul departamentului de imagistica)

Serviciul de Radiologie și Imagistică Medicală a Cardiomed este caracterizat prin echipamentelor de ultima generatie General Electric (SUA) si printr-un grad înalt de profesionalism al echipei medicale.

RMN inclusiv CardioRMN - GE Signa Voyager 49 Canale apertura 70 CM 1.5T - 2020 Rezonanta magnetica (RM) este cea mai evoluata metoda de evaluare si reprezinta o scanare a corpului nedureroasa si inofensiva, care nu utilizeaza radiatii X. Cu ajutorul undelor radio si a unui magnet obtinem imagini detaliate cu privire la structura si functiile organismului dumneavoastra.

 

Tomografia Computerizată (CT) - GE Revolution Evo 128 Slices - 2020 combină razele X cu tehnologia computerizată avansată pentru a reda imagini clare și detaliate ale structurilor interne și organelor corpului. CT este folosită pentru a investiga diferite părți ale corpului: abdomen, cap, membre, oase, plămâni, inimă, ficat, pancreas, rinichi, glande suprarenale, vasele de sânge.

 

Mamografia 3D cu GE Senographe Essential este un examen de sân efectuat cu o doză foarte mică de iradiere și este folosit ca un instrument de diagnostic pentru identificarea tumorilor și chisturilor. S-a dovedit că rata de deces pentru cancerul de sân este redusă la femeile care își fac examinări constante.

Mamografia 3D folosește doze de radiații ionizante pentru a crea imagini. Medicii radiologi apoi analizează imaginile pentru orice rezultate anormale. Ecografia de sân este o investigatie adjuvanta pentru mamografie.

este investigatia paraclinica de masurare a densitatii osoase prin care se poate pune diagnosticul de osteoporoza.

 

Osteodensitometria DEXA - GE Lunar iDXA este cea mai moderna si foloseste raze X de densitati diferite ce strabat osul, permitind aprecierea gradului de reducere a densitatii osoase. GE Lunar iDXA are suplimenar functia de TOTAL BODY SCAN, analiza procentului de masa musculara, grasime si apa, foarte utila la sportivi.


Servicii Imagistica medicala - CT - Computer Tomografie GE Revolution Evo 128 Slices - 2020Vezi toată lista de servicii Imagistica medicala

Echipa medicală( click pe un nume pentru CV complet )
Aparatură


RMN GE Signa Voyager 49 Canale aperatura 70 - 1.5T - 2020

CT GE Revolution Evo 128 Slices - 2020

Mamografia 3D cu GE Senographe Essential cu tomosinteza si soft contrast  - special proiectat pentru screening, diagnostic si proceduri intervenționale are doze minime de iradiere

Osteodensitometru GE Lunar iDXA 

14 Ecografe General Electric SUA de ultima generatie