Prima pagină / Întrebări și Răspunsuri

Buna ziua, As dori sa stiu Ecografia morfologica fetala sapt.20-22 sarcina, ce analize include. Daca s-ar putea un pic mai detaliat. Va multumesc

30.08.2011 - Lupea A.

Ecografia morfologica nu presupune alte analize, doar exeminare ecografica. Ecografia morfologica fetala necesita, totodata, un ecograf bun si un medic ecografist cu experienta in acest domeniu, pe care le puteti gasi la Cardiomed.

Ecografia morfologica dureaza mai mult decat o ecografie simpla (20-30 minute) si se refera la examinarea amanuntita a tuturor organelor fatului, organe a caror dezvoltare intrauterina se finalizeaza la aceasta varsta (sistem nervos, organe intrabdominale: inima fetala, stomac, rinichi, etc.). Dupa aceasta varsta de sarcina urmeaza doar definitivarea functionalitatii organelor respective astfel incat fatul sa fie viabil.

Adaugă o întrebare


Vezi toate întrebările


Întrebări similare

Buna seara, Va rog sa-mi spuneti daca la dumneavoastra la Cardiomed se poate face monitorizarea femeii gravide prin Cardiotocografie si cat de des trebuie facuta acesta monitorizare? Sotia mea sufera de insufucienta placentara. Va rog sa imi spuneti care sunt riscurile acestui tip de monitorizare si cum functioneaza?

Creste riscul de cancer de col uterin daca iau autoconceptionale?

Care e diferenta intre PAP si BPN?

Ce nu trebuie sa fac inainte de recoltarea pentru PAP si BPN ?

Care este momentul cel mai bun al ciclului menstrual pentru a face testul BPN/PAP?